Home Blog

Hoe de juiste autolampen te kopen?

0

Het kopen van de juiste autolampen kan verwarrend zijn, zeker als je niet weet wat je zoekt. Met zoveel keuzes op de markt, wordt het moeilijk om te weten welke lampen je geld waard zijn en welke niet.

Hieronder volgt een handleiding voor het kopen van de juiste autolamp:

  • Welk type licht heb je nodig?
  • Hoe ziet uw auto eruit?

Het belang van verlichting in je voertuig

Autolampen zijn essentieel voor iedereen die in het donker een voertuig bestuurt. Ze stellen bestuurders in staat om te zien wat er om hen heen gebeurt, zodat ze zich kunnen concentreren op het rijden en niet mogelijk een ongeval veroorzaken of in een gevaarlijke situatie terechtkomen.

De dag van de LED-koplampen is misschien niet ver meer verwijderd van vandaag, aangezien meer autofabrikanten deze technologie gebruiken die op elektriciteit in plaats van op gas werkt.

Waar moet je op letten bij het kopen van led-autolampen?

Wanneer u LED-autolampen koopt, merk je misschien dat sommige iets minder kosten dan andere. Je moet echter niet de prijsfactor laten beslissen welke je koopt.

In plaats daarvan moet je je concentreren op de kwaliteit van de lamp en zijn functies. Dit komt omdat LED-autolampen in een snelle ontwikkeling zijn. Zoals je misschien zelf al hebt gezien, er zijn steeds meer auto’s met LED-lampen. Zorg er dus voordat je je goed hebt ingelezen.

De juiste koplamp kopen bij jouw auto

Wanneer je een nieuwe koplamp voor je auto koopt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je het juiste product koopt voor je behoeften. Er zijn veel opties op de markt die verschillen in ontwerp, prijs en helderheid. Het allerbelangrijkste is dat je koplampen koopt die bij je auto passen. Ze moeten immers goed passend zijn, anders heb je er niks aan.

Het tweede is dat je moet nadenken over de veiligheid. Je koplamp moet genoeg licht geven om goed te kunnen zien in het donker. Bedenk ook dat de lampen over mistlampen moeten beschikken. Je loopt anders erg veel gevaar in slecht weer.

Er zijn veel verschillende opties beschikbaar als het gaat om het kopen van koplampen voor je auto. Het belangrijkste is dat ze veilig zijn. Dit kan je al goed waarborgen als je voor LED-lampen gaat. Deze geven altijd goed en voldoende licht. Daarnaast moet de lamp bij de auto passen, anders heb je er niks aan. Lees je dus goed in als je een nieuwe koplamp wil kopen!

Wat is een auto theorie examen?

0

Auto theorie-examens worden gebruikt om de kennis van een bestuurder te testen van de stof die in een rijcursus wordt behandeld. Om zich op deze examens voor te bereiden, wordt chauffeurs geadviseerd om al het materiaal dat in hun cursussen wordt behandeld, te bestuderen en goed te leren.

Het belang van auto theorie

Waarom bestaan er auto theorie examens? Het antwoord op die vraag is simpel. Voordat je in een auto de weg op gaat zonder rijinstructeur, is het van belang dat je weet wat de verkeersregels zijn. Ik hoor je denken ‘ik ken die regels wel van het fietsen’. Schijn bedriegt. De regels voor een auto zijn soms anders dan voor fietsers en bovendien komen er meer regels bij kijken. Denk aan de maximumsnelheid op bepaalde wegen en hoe je deze kan aflezen aan de belijning van de weg. Ook voorrangswegen zijn een vak apart. Als je de borden begrijpt is het niet moeilijk, maar dan moet je wel eerst deze borden leren.

Het is dus duidelijk dat je een auto theorie examen moet halen. Dit is niet alleen voor jezelf van belang, maar ook voor andere weggebruikers. Stel je voor dat jij de voorrangsregels niet kent en je op een gelijkwaardig kruispunt komt. Je bent niet alleen een gevaar voor jezelf, maar ook voor andere. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Hoe saai het ook mag zijn om theorie te leren over iets dat je in de praktijk moet uitvoeren, het is van levensbelang.

Auto theorie-examens en oefentoetsen

Gelukkig is er veel informatie beschikbaar op het internet over de theorie. Er zijn vele websites die je kunnen voorbereiden op het theorie examen. Je kan bijvoorbeeld oefenen met examens door oefentoetsen te doen. Door hier goed bij te houden wat je fout doet en wat er al goed gaat, leer je sneller en weet je waar je je op moet focussen. Als jij de lampjes in het dashboard nog niet goed weet te benoemen zal dit terugkomen in de oefenexamens en weet je dat je hier nog flink op moet oefenen!

De meest gemaakte fout bij een auto theorie-examen

Een auto theorie examen kan moeilijker zijn dan iemand denkt. Dit komt omdat het moeilijk kan zijn om alles wat in de cursus staat te onthouden en ook omdat mensen alles moeten onthouden wat ze geleerd hebben. Om alles te onthouden, moet je oefenen en gebruiken wat je elke dag leert, zodat de informatie actueel blijft.

Een veelgemaakte fout die mensen maken bij het afleggen van een auto theorie-examen is te zelfverzekerd of overmoedig zijn. Ze realiseren zich niet hoeveel ze niet weten en worstelen om vragen te beantwoorden die opkomen als ze niet genoeg voorbereid zijn.

Onderhoudsbeurt auto

0

Veel mensen in Nederland hebben wel een auto voor de deur staan waarmee ze iedere dag naar hun werk komen. Een auto is belangrijk om te onderhouden. Anders is de auto niet helemaal te vertrouwen. Goed onderhoud is dus erg belangrijk. Laat daarom altijd op tijd de onderhoudsbeurt auto uitvoeren bij je vaste auto garage. In de garage worden alle onderhoudsbeurten en andere reparaties uitgevoerd. Er zijn verschillende onderhoudsbeurten en bij de beurten wordt naar verschillende dingen gekeken. Het is belangrijk om je auto goed te onderhouden en er voor te zorgen dat je veilig de weg op kan. Een onderhoudsbeurt auto draagt hieraan bij. Laat hem daarom altijd op tijd uitvoeren door je auto garage.

Op tijd de onderhoudsbeurt laten uitvoeren

Iedere auto heeft onderhoud nodig, maar waarom is het zo belangrijk dat dit op tijd gebeurd? Met de periodieke onderhoudsbeurten voorkom je problemen die kunnen gaan optreden als je niet op tijd onderhoud uitvoert. Ook voorkom je hiermee waarschijnlijk allerlei extra kosten, want als er meer kapot is, kost het meer. Het is gewoon nodig om veilig de weg over te kunnen. Onderhoud voorkomt ook grotere problemen, dus het is beter om er vroeg bij te zijn. Zo bespaar je jezelf ook extra kosten. Hou dus goed in de gaten wanneer je onderhoudsbeurt auto nodig is. Ook als je tegen problemen aanloopt, zoals lampjes die branden of er iets kapot is, is het verstandig om naar de garage te gaan.

Kleine en grote onderhoudsbeurt auto

Er zijn verschillende onderhoudsbeurten die uitgevoerd worden eens in de zoveel tijd. De kleine en de grote onderhoudsbeurt. De kleine beurt is onderhoud waarbij er naar 30 punten gekeken wordt. Deze punten worden gecontroleerd op beschadiging en mankementen. Denk hierbij aan de ruitenwissers, de bandenspanning, bepaalde vloeistoffen en de remmen. De auto wordt weer gesmeerd, goed afgesteld en dingen worden gerepareerd waar dat nodig is. De grote onderhoudsbeurt auto is een grotere beurt zoals de naam al zegt. Hierbij wordt de auto op 90 punten gecontroleerd en hersteld waar dit nodig is. Olie- en luchtfilters worden vervangen en ook de bougies als dat nodig is. Ook de vloeistoffen worden ververst en er wordt naar alle punten gekeken. De meeste nieuwe auto’s geven in het dashboard aan wanneer er een onderhoudsbeurt moet plaatsvinden. Anders kun je rekening houden met een kleine beurt na ongeveer een jaar of 15.000 km, en een grote beurt na 2 jaar of 30.000 km.

Onderhoud uit laten voeren

Laat dus op tijd onderhoud uitvoeren aan je auto en voorkom grotere problemen. Zo kun je veilig de weg op. Je auto brengt je toch overal naartoe, dus het is verstandig hem dan ook goed te onderhouden. Neem even de tijd om te kijken wanneer jouw auto voor een kleine en een grote onderhoudsbeurt moet en laat dit op tijd doen. Bespaar jezelf extra kosten en zorg goed voor je auto. Een onderhoudsbeurt auto is echt belangrijk, plan daarom meteen een afspraak in als dat nodig is!

Met de auto op vakantie?

0

De afgelopen 10 jaar waren vliegvakanties natuurlijk het meest voor de hand liggend maar daar is nu wel verandering in gekomen. Je kunt natuurlijk met het vliegtuig erg simpel verre reizen maken. Nu de hele wereld in de ban is van een pandemie, moet je je afvragen of je ook nog wel ver wil reizen. Als je voor werk moet ver moet reizen heb je misschien geen keuze. Maar anno 2021 is het steeds aantrekkelijker om weer met de auto op vakantie te gaan.

Om de extreem verre reizen dan maar even uit te stellen; waar gaat de reis met de auto naar toe? Landen als Oostenrijk, Italië, Frankrijk & Spanje zijn erg goed bereikbaar met de auto. Daarnaast hangt je reistijd er van af of je alleen met de auto gaat, auto met caravan of de camper. Als je met z’n tweeën op vakantie gaat, kun je de reistijd aanzienlijk verkorten door het rijden af te wisselen. Ga je met een gezin met kleine kinderen? Dan zul je iets vaker moeten stoppen voor een plaspauze of een overnachting. Ga je toch liever voor een verre reis, ook dan kun je met de auto ver komen.

Voordat je op vakantie gaat met je auto zijn er een aantal dingen die je goed moet regelen. Zo is het mogelijk dat je in het buitenland niet overal mag komen met je auto i.v.m. regels over uitlaatgassen etc. Ook moet je er rekening mee houden dat er in het buitenland mogelijk tolwegen zijn waar je overheen moet of waar je een vignet moet hebben gekocht die je op je vooruit kunt plakken. . Dit houdt in principe in dat je hier door te betalen simpelweg er gewoon kunt rijden maar het is wel handig om hier vooraf rekening mee te houden om boetes te voorkomen. Denk ook aan de APK of het onderhoud aan je auto zodat je zeker weet dat je auto klaar is voor een lange rit. Er is niks vervelender dat op vakantie gaan en halverwege met autopech aan de kant van de weg te staan. Dit zal je vakantie niet leuker maken en zal onvoorziene kosten met zich mee brengen. En dit geld kun je toch beter besteden aan leuke dingen tijdens je vakantie.

Bij een garage in Enschede zuid kun je je auto APK laten keuren of een kleine of grote beurt geven om te zorgen dat je zeker weet dat je basisonderhoud aan je auto gedaan is. Geeft tijdens het onderhoud van je auto ook aan dat je van plan bent om een verre reis te gaan maken dan kan de monteur ook inschatten of alle onderdelen in staat zijn om deze reis te maken.

Welke voertuigen moet je verzekeren in ons land?

0

In de afgelopen jaren hebben de ontwikkelingen niet stilgestaan. Dit zie je ook terug aan de vele vervoersmiddelen waar je hedendaags tussen kunt kiezen. Zo was het lange tijd ‘normaal’ dat elk huishouden één of meerdere auto’s had, maar daar is nu toch verandering ingekomen. Het is namelijk hedendaags ook mogelijk om auto’s te delen, waardoor je niet met alle vaste kosten te maken hebt.

We merken wel dat er enige onduidelijk ontstaan is over een auto verzekeren. In dit artikel vind je meer informatie over alle voertuigen die je verplicht in ons land moet verzekeren.

Alle auto’s die op jouw naam staan

Heb je een auto op jouw naam staan? Dan betekent dit dat jij de eigenaar/bezitter van deze auto bent. Een gevolg hiervan is dat jij verantwoordelijk bent voor de verzekering van de auto; voor een dergelijke auto moet je dus verplicht een verzekering afsluiten

Alle auto’s die op jouw bedrijf staan

Heb je binnen jouw bedrijf ook nog één of meerdere auto’s rijden? Als deze auto’s echt op naam van jouw bedrijf staan, ben je verplicht om deze zelf te verzekeren. Lease je de auto’s via een leasemaatschappij of een dealer? Dan is in veel gevallen de leasemaatschappij of de dealer verantwoordelijk voor de verzekering van de auto’s.

Alle scooters en aanverwante vervoersmiddelen die op jouw naam staan

Ben je helemaal gek van scooters en aanverwante vervoersmiddelen? Dan is het ook goed om te weten dat je dergelijke voertuigen ook verplicht moet verzekeren.

Dit geldt overigens niet voor een fiets. Je kunt ervoor kiezen om jouw fiets te verzekeren, maar dit is absoluut geen verplichting. Daarentegen is het dus wel een verplichting om een scooter of een auto te verzekeren. Ben je nog op zoek naar een goede autoverzekering? Als je bijvoorbeeld een Peugeot hebt, is het interessant om naar een Peugeot verzekering te kijken. Er komen meer en meer van dergelijke verzekeringen die volledig op een specifiek merk afgestemd zijn. Ideaal!

Een nieuwe formule bij het tanken

0

Tankstations, een plek waar je je tank vult en weer weg gaat. Tenminste dat was vroeger zo, maar tegenwoordig bieden tankstations veel meer aan dan dat. Er worden veel nieuwe services aangeboden waar je veel profijt van hebt.

Voordelig tanken met een goede service

Voordelig tanken is iets wat we allemaal willen, het scheelt gewoon veel geld wanneer je voordeliger kunt tanken. Waar de diesel bij de een 1.249  kost, is het bij de ander 1.149 en als je gaat berekenen wat dat scheelt als je vaker bij het duurde tankstation gaat tanken, dan schrik je. Het kan zomaar zijn dat je Jaarlijks misschien wel 200/300 euro bespaart op tanken en dat is veel geld wat je anders gewoon weggooit.

Voordelig tanken en een goede service erbij is dan al helemaal een ding wat je fijn gaat vinden. En bij service hebben we het dan over alles wat ze naast het tanken nog aanbieden. Bijvoorbeeld bij een tankstation in Enschede, deze bieden naast alleen tanken al veel meer aan. Naast alleen tanken hebben ze ook een wasstraat, verhuren ze aanhangers en hebben ze een pakket service. Zo kun je dus als je gaat tanken, drie dingen tegelijk doen en dat scheelt je tijd en geld.

De formule

De formule die ze hanteren is een hele goede, ”geen gewone tank, maar een netto tank.” dit is een erg goede slogan die ze waarmaken. Je hebt er een tankcard en ook dat scheelt je tijd, vaak neemt de brandstofadministratie veel tijd in beslag en bovendien bestaat het risico op fiscale naheffing over onterechte btw-teruggave. En dat wil je niet, daarom is zo’n tankcard ook erg handig.

Naast de tankpas, de wasstraat, het verhuren van aanhangers en de pakket service hebben ze nog iets wat je niet voor mogelijk houdt. Je kunt er je was doen, er zijn wasmachines aanwezig waar je tegen een voordelige prijs je was kunt doen. Ik dacht eerst het is een beetje overbodig, maar het is echt een goed in elkaar gezet concept van het tankstation die dus meer doen dan alleen tanken.

Alles wat je moet weten over Peugeot

0

Eens in de zoveel tijd heb je wel eens een nieuwe auto nodig. Dit kan zijn omdat je oude het niet meer doet, je gewoon vernieuwing wil of op zoek bent naar een andere auto. Hoe dan ook ben je op zoek naar een nieuwe auto om mee rond te rijden naar bijvoorbeeld je werk. Waarschijnlijk ga je naar een dealer wanneer je op zoek bent naar een nieuwe auto. Hier staan auto’s van een bepaald merk of van vele verschillende merken. Er zijn erg veel automerken die auto’s produceren en er is ruime keuze. Een automerk is Peugeot, met deze auto’s kun je bijna niet verkeerd gaan. Voor iedereen is een passende auto te vinden die aan de wensen voldoet, ze hebben vele verschillende modellen en typen auto’s. Als je een Peugeot auto nieuw, of occasion gaat kopen doe je dat natuurlijk bij een Peugeot dealer bij jou in de buurt.

Over Peugeot en verschillende modellen auto’s

Peugeot is een Frans automerk van PSA Peugeot Citroën. Ze produceren al ruim 200 jaar auto’s. Dit maakt dat er veel keuze is als je een auto gaat kopen. De auto’s van Peugeot zijn over het algemeen leuk om te zien en zitten vaak erg comfortabel. Door de jaren heen heeft Peugeot veel verschillende modellen en typen auto’s geproduceerd. Inmiddels is het aanbod dan ook erg ruim. Van gewone benzine en diesels tot elektrische en hybride auto’s. Grote SUV’s en kleine 107 of 208. Voor iedereen is er een passend model te vinden. Voor grote gezinnen ga je voor een grote SUV en voor de persoon die op zoek is naar een comfortabel autootje voor naar zijn of haar werk en voor de dagelijkse boodschappen zijn er kleinere modellen. Dan zijn er nog de elektrische modellen en hybride auto;s, voor de mensen die op zoek zijn naar milieuvriendelijke auto’s.

Nieuw of occasion

Niet iedereen wil een spiksplinternieuwe auto kopen. Dan zijn er vaak ook nog occasions te koop bij de dealer. Dit zijn tweedehands auto’s die nog zo een aantal jaar mee kunnen. Zo betaal je niet de hoofdprijs en heb je toch een hartstikke goede auto. Een occasion doet namelijk vaak niet onder aan een nieuwe auto. Dus soms kun je maar beter een occasion kopen. Natuurlijk kun je ook gaan voor die mooie nieuwe auto als je voorkeur hier naar uit gaat. Dan heb je het nieuwste van het nieuwste en kun je jarenlang vooruit met dat mooie nieuwe model Peugeot.

Peugeot auto kopen

Als je eenmaal overtuigd bent van dit automerk wil je niet meer anders. Als je dan een nieuwe auto wil gaan kopen doe je dit natuurlijk bij een Peugeot dealer bij jou in de buurt. Weet je nog niet helemaal welke auto je wil kopen? Geen probleem, dan vraag je advies aan een medewerker. Ze willen je altijd helpen met het vinden van de meest geschikte auto voor jou. Nieuw of occasion, dat maakt niet uit. Het zijn hele fijne auto’s. Bij de Peugeot dealer kom je altijd tevreden naar buiten!

Geen sportfan en toch wedden op sport?

0

Wedden op sport is ontzettend populair. In veel gevallen heeft dat ermee te maken dat de mensen die wedden ook fan zijn van de sport. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Ook wanneer je geen fan bent van sport, kun je plezier beleven aan wedden. Er zijn namelijk zeker redenen te bedenken waarom wedden leuk en spannend is, ook als je niet direct iets met de sport hebt.

 

Wanneer het wedden zelf interessanter is dan de sport

Welbeschouwd kan sport voor veel mensen slechts een verschijningsvorm van wedden zijn. Voor niet iedereen is het van belang waarop gewed wordt. Voor best veel mensen is wedden zelf interessanter dan de sport waarop dit gebeurt. Toevallig wedden zij op voetbal of op wielrennen, maar dit had ook heel goed iets anders kunnen zijn. Voor hen zit de spanning hem in het wedden zelf: in het voorspellen en het volgen of er winst wordt gemaakt. Dat er dan wordt gewed op een bepaalde sport, is van ondergeschikt belang.

 

Wedden kan je enthousiasmeren voor een sport

Meestal gaan mensen wedden op een sport omdat zij van deze sport houden. Maar de liefde kan juist ook ontstaan door het wedden. Het is goed mogelijk dat je in beginsel helemaal niet zo veel hebt met de sport waarop je wedt. Maar gaandeweg kom je meer over de sport te weten. Je leert clubs of atleten kennen en gaat de sport beter begrijpen. Dit zou best wel eens het begin kunnen zijn van een liefhebberij.

 

Er is altijd iets te doen

Maakt het je niet veel uit waarop je wedt? Dan kan het ook zo zijn dat sport alsnog jouw voorkeur geniet. Waarom? Sport is er vrijwel altijd. Of het nu gaat om voetbal (dat bijna het hele jaar door loopt) of losse evenementen: wie wil kan elke week wel op een bepaalde sport wedden. Dat maakt wedden op sport interessant, ook als je geen sportfan bent, maar fan van wedden.

 

Wil jij ook wedden op sport? Ga dan naar wedden op bwin.be.

 

Markeringen op de weg zijn belangrijk

0

Markeringen op de weg zijn belangrijk. Ze regelen, geleiden, waarschuwen en informeren de weggebruikers. Als je denkt aan markeringen dan denk je aan strepen, pijlen en symbolen op het wegdek. Deze markering kan verschillend van kleur zijn en ook de kleur kan jou als weggebruiker iets vertellen.

 

De kleuren van de markeringen vertellen je al iets

Doorgaans zijn markeringen wit. Heb je te maken met de kleur geel dan gaat het om tijdelijke situaties zoals bijvoorbeeld stop- en parkeerverboden langs de stoeprand. Is een markering groen dan heb je het over dubbele asstrepen en die vertellen je dat je hier 100 kilometer per uur mag rijden. Blauwe markeringen zie je langs stoepranden bij parkeerschijfzones. Ze worden niet voor niets blauwe zones genoemd.

 

Strepen op de weg in de vorm van as-, kant- en deelstrepen

Meest voorkomende markeringen zijn strepen op de weg. De strepen kun je opdelen in as-, kant- en deelstrepen. Een asstreep zie je op de as van de weg en deze markering kan onderbroken en doorgetrokken zijn. Op een tweerichtingsweg dient het dan ook meteen als scheiding tussen de rijrichtingen. Is er sprake van een kantstreep in de lengterichting, dan wordt er een begrenzing voor het rijdende en niet rijdende verkeer aangegeven Deze markering zie je alleen als doorgetrokken streep. As- en deelstrepen werken binnen de bebouwde kom met een verhouding van 1 op 3. Dat betekent dat 1 meter streep staat voor een onderbreking van drie meter. Buiten de bebouwde kom geldt de verhouding 3 op 3. Drie meter streep staat dan voor een onderbreking van negen meter. Zo kun je dus aan de hand van de markeringen ook zien of jij je nou binnen of buiten de bebouwde kom bevindt.

 

De minder bekende redresseerstrook helpt je weer op koers

Bekende markering is zeker ook de asstreep die bij overschrijding aangeeft dat zich een situatie voor gaat doen met een verhoogd risico. Dan kan het gaan om een onoverzichtelijk en gevaarlijk kruispunt maar even goed om een onoverzichtelijke bocht. Pijlen op de weg geven je aan waar de rijstrook naar toe gaat. Pijlmarkering zie je altijd terug in het midden van de rijstrook. Minder bekende markering is wellicht de redresseerstrook. Dit is een verharde strook die van beperkte breedte is en die naast de rijbaan ligt. Deze strook is bedoeld om weggebruikers die uit koers zijn geraakt de gelegenheid te geven de koers te corrigeren. Zo kunnen ze terugkeren op de rijstrook.

 

Bron: autovergrendeling.nl

De bestverkochte autoaccessoires van 2020

0

Accessoires zijn er om het leven makkelijker te maken. Zo heb je ook voor de auto allerlei handige accessoires waarmee je bijvoorbeeld extra bagageruimte kunt creëren, je comfortabeler van A naar B kunt verplaatsen of waarmee je zorgt dat je kinderen zich tijdens de rit beter kunnen vermaken. Ik ging op bezoek bij Autoboulevard Oldenzaal, een auto occasiondealer in Oldenzaal,  en ging met hem in gesprek over de populairste autoaccessoires van 2020.

Coronacrisis: we gingen massaal met de auto op vakantie

De coronacrisis zorgde ervoor dat we massaal met de auto op vakantie gingen. Veel vliegverkeer lag plat en reizigers durfden niet het risico te nemen om in een risicogebied vast te komen te zitten. De auto was een perfecte uitkomst. Dit hebben we teruggezien in de verkoop van accessoires:

Carkit met videoscherm

Jonge kinderen kunnen zich vaak niet goed vermaken in de auto. Wanneer er een afstand van meer dan 100 kilometer afgelegd moet worden dan is het belangrijk dat je kinderen zich kunnen vermaken. Er werd door ouders massaal carkits met een videoscherm aangeschaft. Ideaal natuurlijk, want zo kunnen je kinderen lekker achter in de auto een filmpje kijken.

Ruimte, ruimte en nog eens ruimte

Als je ineens met de auto op vakantie gaat dan valt het je tegen wat je allemaal mee kunt nemen. Veel mensen kwamen tot de ontdekking dat ze de helft niet mee kunnen toen ze een weekje wouden gaan kamperen. Er werden daardoor massaal dakkoffers en dakdragers aangeschaft. Vooral de dakdragers voor de Hyundai Kona waren niet aan te slepen. De auto is namelijk erg populair onder elektrische rijders, maar deze auto heeft helaas niet super veel bagageruimte. Een setje dakdragers in combinatie met een dakkoffer is dan een prima uitkomst.

Multi oplader

Of we nu jong of oud zijn. We zitten met zijn allen steeds vaker en langer op ons mobieltje te kijken. Uit onderzoek van de mobielbond blijkt dat we als passagier ruim 50% van de reistijd op ons mobieltje zitten. Het is dus niet gek dat bijna iedereen een multioplader in zijn auto bestelde. Dit is een blok die je in de sigarettenaansteker van de auto kunt steken en waarmee je tegelijkertijd 4 mobieltjes op kunt laden.