Accessoires zijn er om het leven makkelijker te maken. Zo heb je ook voor de auto allerlei handige accessoires waarmee je bijvoorbeeld extra bagageruimte kunt creëren, je comfortabeler van A naar B kunt verplaatsen of waarmee je zorgt dat je kinderen zich tijdens de rit beter kunnen vermaken. Ik ging op bezoek bij Autoboulevard Oldenzaal, een auto occasiondealer in Oldenzaal,  en ging met hem in gesprek over de populairste autoaccessoires van 2020.

Coronacrisis: we gingen massaal met de auto op vakantie

De coronacrisis zorgde ervoor dat we massaal met de auto op vakantie gingen. Veel vliegverkeer lag plat en reizigers durfden niet het risico te nemen om in een risicogebied vast te komen te zitten. De auto was een perfecte uitkomst. Dit hebben we teruggezien in de verkoop van accessoires:

Carkit met videoscherm

Jonge kinderen kunnen zich vaak niet goed vermaken in de auto. Wanneer er een afstand van meer dan 100 kilometer afgelegd moet worden dan is het belangrijk dat je kinderen zich kunnen vermaken. Er werd door ouders massaal carkits met een videoscherm aangeschaft. Ideaal natuurlijk, want zo kunnen je kinderen lekker achter in de auto een filmpje kijken.

Ruimte, ruimte en nog eens ruimte

Als je ineens met de auto op vakantie gaat dan valt het je tegen wat je allemaal mee kunt nemen. Veel mensen kwamen tot de ontdekking dat ze de helft niet mee kunnen toen ze een weekje wouden gaan kamperen. Er werden daardoor massaal dakkoffers en dakdragers aangeschaft. Vooral de dakdragers voor de Hyundai Kona waren niet aan te slepen. De auto is namelijk erg populair onder elektrische rijders, maar deze auto heeft helaas niet super veel bagageruimte. Een setje dakdragers in combinatie met een dakkoffer is dan een prima uitkomst.

Multi oplader

Of we nu jong of oud zijn. We zitten met zijn allen steeds vaker en langer op ons mobieltje te kijken. Uit onderzoek van de mobielbond blijkt dat we als passagier ruim 50% van de reistijd op ons mobieltje zitten. Het is dus niet gek dat bijna iedereen een multioplader in zijn auto bestelde. Dit is een blok die je in de sigarettenaansteker van de auto kunt steken en waarmee je tegelijkertijd 4 mobieltjes op kunt laden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here