Tankstations, een plek waar je je tank vult en weer weg gaat. Tenminste dat was vroeger zo, maar tegenwoordig bieden tankstations veel meer aan dan dat. Er worden veel nieuwe services aangeboden waar je veel profijt van hebt.

Voordelig tanken met een goede service

Voordelig tanken is iets wat we allemaal willen, het scheelt gewoon veel geld wanneer je voordeliger kunt tanken. Waar de diesel bij de een 1.249  kost, is het bij de ander 1.149 en als je gaat berekenen wat dat scheelt als je vaker bij het duurde tankstation gaat tanken, dan schrik je. Het kan zomaar zijn dat je Jaarlijks misschien wel 200/300 euro bespaart op tanken en dat is veel geld wat je anders gewoon weggooit.

Voordelig tanken en een goede service erbij is dan al helemaal een ding wat je fijn gaat vinden. En bij service hebben we het dan over alles wat ze naast het tanken nog aanbieden. Bijvoorbeeld bij een tankstation in Enschede, deze bieden naast alleen tanken al veel meer aan. Naast alleen tanken hebben ze ook een wasstraat, verhuren ze aanhangers en hebben ze een pakket service. Zo kun je dus als je gaat tanken, drie dingen tegelijk doen en dat scheelt je tijd en geld.

De formule

De formule die ze hanteren is een hele goede, ”geen gewone tank, maar een netto tank.” dit is een erg goede slogan die ze waarmaken. Je hebt er een tankcard en ook dat scheelt je tijd, vaak neemt de brandstofadministratie veel tijd in beslag en bovendien bestaat het risico op fiscale naheffing over onterechte btw-teruggave. En dat wil je niet, daarom is zo’n tankcard ook erg handig.

Naast de tankpas, de wasstraat, het verhuren van aanhangers en de pakket service hebben ze nog iets wat je niet voor mogelijk houdt. Je kunt er je was doen, er zijn wasmachines aanwezig waar je tegen een voordelige prijs je was kunt doen. Ik dacht eerst het is een beetje overbodig, maar het is echt een goed in elkaar gezet concept van het tankstation die dus meer doen dan alleen tanken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here