Heeft u een transportbedrijf en zijn uw chauffeurs en vrachtwagens dagelijkse veel op de weg, dan wilt u natuurlijk dat er veilige kilometers worden gereden. Zonder schade. Het is dan ook van belang dat uw vrachtwagens zijn uitgerust met de juiste apparatuur. De veiligheid wordt verhoogd met achteruitrijcamera’s. Gelukkig is er op dit vlak veel mogelijk, er is altijd een geschikt systeem voor uw voertuigen aanwezig. In dit artikel gaan we in op de achteruitrijcamera vrachtwagen en de speciale achteruitrijcamera Sprinter.

Waarom een achteruitrijcamera vrachtwagen?

Een achteruitrijcamera op uw vrachtwagens of bestelbussen zorgt voor meer zicht, meer veiligheid, minder schade, minder stilstand én met een achteruitrijcamera voldoet u aan wettelijke eisen. Veel voordelen dus.

Welke achteruitrijcamera’s zijn er?

Achteruitrijcamera’s zijn er in veel verschillende types. Er zijn camera’s voor de dode hoek en frontzichtcamera’s voor dag én nacht. Voor eigenlijk alle soorten wagens is een geschikt systeem leverbaar. Met onze systemen is de chauffeur in staat om veilig te rijden, er is goed zicht op de weg en de situatie rondom het voertuig.

Uniek: achteruitrijcamera Sprinter

Speciaal voor de Mercedes-Benz Sprinter hebben wij een aparte achteruitrijcamera ontwikkeld. Waarom? Goed zicht naar achteren is iets waar veel bestuurders van de Mercedes-Benz Sprinter, door de flinke laadruimte, mee te maken krijgen. Het ontbreken van een achteruitkijkspiegel is lastig bij bijvoorbeeld parkeren of keren in smalle straatjes. En comfortabel en veilig rijden staat natuurlijk voorop. Ons systeem helpt daarbij, waardoor de kans op schade flink kleiner wordt. De Sprinter camera is geïntegreerd in het derde remlicht, we vertellen u er graag meer over.

Hoe werkt het inbouwen?

Het inbouwen is snel geregeld. Maar daar is natuurlijk wel de juiste kennis en ervaring voor nodig. Gelukkig is die bij ons ruimschoots aanwezig, al veel voertuigen zijn van onze achteruitrijcamera’s voorzien. Onze engineers zijn gediplomeerd en gecertificeerd. Wij beschikken over meerdere landelijke inbouwlocaties en stemmen met u af wat de geschikte inbouwdagen zijn zodat uw wagens niet onnodig stil hoeven te staan. Er is altijd wel een locatie bij u in de buurt. In heel de Benelux kan er ingebouwd worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here